Navallas á prancha

Navallas á prancha

Prato: Aperitivo, Primeiro prato
Cociña: Galega
Keyword: marisco
Calorías: 172.29kcal

Preparación: 15 minutes
Tempo de cocción: 5 minutes
Total Time: 20 minutes
Como preparar navallas á prancha con allo e perexil
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 250 g navallas
  • 2 dente allo
  • aceite de oliva
  • perexil picado
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Unha vez lavadas as navallas en auga salgada, para que solten a area, escoar ben e reservar.
  • Picar moi fino o allo e o perexil e mesturalos con aceite de oliva.
  • Botar un pouco de aceite e sal groso na placa quente.
  • Poñer as navallas e agardar a que se abran
  • Unha vez abertas, cubrilas coa mestura de allo e perexil
  • Darlles a volta e deixalas facer 1 ou 2 minutos. Retiralas.
  • Cunha culler pequena, coller a picada que quedou no prato e botala sobre as navallas.

Nutrición

Calorías: 172.29kcal | Carbohidratos: 0.34g | Proteínas: 0.07g | Graxa: 7g | Graxa saturada: 0.96g | Colesterol: 77.95mg | Sodio: 1517.03mg | Potasio: 466.25mg | Fibra: 0.07g | Azucre: 0.06g | Vitamina A: 63.7IU | Vitamina C: 10.28mg | Calcio: 34.87mg | Ferro: 5.02mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio