Pan en cocotte

Pan en cocotte

Prato: Acompañamento
Cociña: Galega
Keyword: empanada
Calorías: 364.01kcal

Preparación: 1 hour
Tempo de cocción: 45 minutes
Total Time: 1 hour 45 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 180 g auga
  • 20 g aceite de oliva virxe extra
  • 15 g fermento de panadaría
  • 350 g fariña forte
  • 10 g sal

Instrucións paso a paso

  • Poñer no vaso da Thermomix a auga, o aceite e o fermento. Programar 90 segundos / 40º / velocidade 3
  • Engadir a fariña de forza e o sal e programar 2 minutos / velocidade espiga.
  • Poñer a masa sobre unha superficie enfariñada e traballala á man durante 5 minutos.
  • Darlle forma de fogaza, enfariñar e facerlle uns cortes na parte de enriba.
  • Pintar a cocotte con aceite de oliva, poñer dentro a masa e tapala.
  • Meter no forno frío, sen prequentar, e cocela durante 45 minutos a 220ºC
  • Aos 40 minutos retirar a tapa e deixar completar o tempo no forno ata os 45.
  • Sacar do forno e deixar arrefriar sobre unha reixa para evitar a humidade.

Nutrición

Calorías: 364.01kcal | Carbohidratos: 64.15g | Proteínas: 10.8g | Graxa: 6.52g | Graxa saturada: 0.91g | Sodio: 974.18mg | Potasio: 110.29mg | Fibra: 2.41g | Azucre: 0.27g | Vitamina A: 1.75IU | Vitamina C: 0.01mg | Calcio: 15.84mg | Ferro: 0.94mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio