Pucheiro de bonito

Pucheiro de bonito

Prato: Prato principal, Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: bonito
Calorías: 570.83kcal

Preparación: 1 hour
Tempo de cocción: 30 minutes
Tempo de repouso: 5 minutes
Total Time: 1 hour 35 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 1 kg bonito sen limpar
  • 1 cebola picada
  • 2 pemento verde troceado
  • 1 pemento encarnado troceado
  • 4 pataca troceada
  • fumet
  • 1 taza salsa de tomate

Instrucións paso a paso

  • Limpar e picar as verduras
  • Limpar o bonito e cortalo en cubos. Reservar a pel e as espiñas
  • Sazonar con sal e pementa e deixar repousar.
  • Facer un caldo cos restos do peixe, a cebola e o loureiro.
  • Mentres, fritir os pementos e reservar.
  • No mesmo aceite, fritir a cebola.
  • Engadir as patacas cortadas en cubos, a salsa de tomate e o caldo ata que estea todo cuberto.
  • Cocer a lume medio ata que as patacas estean listas.
  • Engadir o bonito e os pementos e retirar do lume.
  • Deixar repousar 5 minutos.

Nutrición

Calorías: 570.83kcal | Carbohidratos: 47.63g | Proteínas: 64.55g | Graxa: 12.77g | Graxa saturada: 3.27g | Colesterol: 95mg | Sodio: 435.3mg | Potasio: 1936.52mg | Fibra: 7.71g | Azucre: 8.11g | Vitamina A: 6879.14IU | Vitamina C: 134.11mg | Calcio: 67.88mg | Ferro: 5.22mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio