Pescada en papillote

Publicada por Miguel o 19/05/17

Ingredientes

Servings 2 persoas


  • 2 filetes pescada
  • 2 pataca en toros
  • 3 feixón verde troceadas miúdas
  • 1 porro troceado miúdo
  • 1 cenoria troceada miúda
  • 1 tomate en toros
  • aceite de oliva
  • sal

Nutrición

Calorías: 360kcal | Carbohidratos: 29g | Proteínas: 22g | Fat: 17g | Graxa saturada: 3g | Graxa poliinsaturada: 2g | Graxa monoinsaturada: 11g | Colesterol: 101mg | Sodio: 1356mg | Potasio: 1157mg | Fibra: 4g | Azucre: 8g | Vitamina A: 5400IU | Vitamina C: 18.2mg | Calcio: 40mg | Ferro: 1.4mg

Instrucións paso a paso

  • Frixir as patacas cortadas en rodas finas.
  • Facer dous paquetes como se explica a seguir, reservando a metade dos ingredientes para cada un deles.
  • Estender unha folla grande de papel de aluminio, ou papel de forno, e sobre unha das súas metades colocar as patacas.
  • Por enriba das patacas poñer os tomates cortados en rodas e sobre estes o filete de pescada, que hai que sazonar.
  • Sobre a pescada poñer as verduras, finamente picadas, e regar todo cun pouco de aceite de oliva.
  • Dobrar a metade libro do papel sobre a que ten os ingredientes e pechar os bordes, coidando de que queden ben selados, formando un paquete.
  • Facer igual o outro paquete.
  • Enfornar a 200ºC ata que os paquete estean completamente inflados, momento no que o peixe xa estará listo.
  • Cortar a parte superior do papel e servir no mesmo paquete.
Merluza en papillote
Pescada en papillote

Ingredientes

Servings 2 persoas


  • 2 filetes pescada
  • 2 pataca en toros
  • 3 feixón verde troceadas miúdas
  • 1 porro troceado miúdo
  • 1 cenoria troceada miúda
  • 1 tomate en toros
  • aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Frixir as patacas cortadas en rodas finas.
  • Facer dous paquetes como se explica a seguir, reservando a metade dos ingredientes para cada un deles.
  • Estender unha folla grande de papel de aluminio, ou papel de forno, e sobre unha das súas metades colocar as patacas.
  • Por enriba das patacas poñer os tomates cortados en rodas e sobre estes o filete de pescada, que hai que sazonar.
  • Sobre a pescada poñer as verduras, finamente picadas, e regar todo cun pouco de aceite de oliva.
  • Dobrar a metade libro do papel sobre a que ten os ingredientes e pechar os bordes, coidando de que queden ben selados, formando un paquete.
  • Facer igual o outro paquete.
  • Enfornar a 200ºC ata que os paquete estean completamente inflados, momento no que o peixe xa estará listo.
  • Cortar a parte superior do papel e servir no mesmo paquete.
Merluza en papillote
Información nutricional
Pescada en papillote
Cantidade por ración
Calorías 360 Calorías da graxa 153
% valor diario*
Fat 17g26%
Graxa saturada 3g15%
Graxa poliinsaturada 2g
Graxa monoinsaturada 11g
Colesterol 101mg34%
Sodio 1356mg57%
Potasio 1157mg33%
Carbohidratos 29g10%
Fibra 4g16%
Azucre 8g9%
Proteínas 22g44%
Vitamina A 5400IU108%
Vitamina C 18.2mg22%
Calcio 40mg4%
Ferro 1.4mg8%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.