Puré de porros

Publicada por Miguel o 22/05/17

Ingredientes

Servings 4 persoas


  • 500 g porro
  • 500 g pataca
  • 1 l caldo de ave
  • 4 cda aceite de oliva virxe extra
  • sal

Nutrición

Calorías: 372kcal | Carbohidratos: 48g | Proteínas: 8g | Fat: 17g | Graxa saturada: 3g | Graxa poliinsaturada: 2g | Graxa monoinsaturada: 11g | Colesterol: 8mg | Sodio: 1768mg | Potasio: 683mg | Fibra: 4g | Azucre: 7g | Vitamina A: 2800IU | Vitamina C: 20.6mg | Calcio: 100mg | Ferro: 3.6mg

Instrucións paso a paso

  • Trocear os porros e sofrixilos, a lume baixo, en aceita de oliva virxe extra.
  • Logo engadir as patacas troceadas e 1 litro de caldo de polo e xamón. Sazonar.
  • Deixar cocer ata que as patacas estean tenras.
  • Deixar arrefriar, triturar e coar.
Puré de puerros
Puré de porros

Ingredientes

Servings 4 persoas


  • 500 g porro
  • 500 g pataca
  • 1 l caldo de ave
  • 4 cda aceite de oliva virxe extra
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Trocear os porros e sofrixilos, a lume baixo, en aceita de oliva virxe extra.
  • Logo engadir as patacas troceadas e 1 litro de caldo de polo e xamón. Sazonar.
  • Deixar cocer ata que as patacas estean tenras.
  • Deixar arrefriar, triturar e coar.
Puré de puerros
Información nutricional
Puré de porros
Cantidade por ración
Calorías 372 Calorías da graxa 153
% valor diario*
Fat 17g26%
Graxa saturada 3g15%
Graxa poliinsaturada 2g
Graxa monoinsaturada 11g
Colesterol 8mg3%
Sodio 1768mg74%
Potasio 683mg20%
Carbohidratos 48g16%
Fibra 4g16%
Azucre 7g8%
Proteínas 8g16%
Vitamina A 2800IU56%
Vitamina C 20.6mg25%
Calcio 100mg10%
Ferro 3.6mg20%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.