Puré de porros

Puré de porros

Prato: Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: patacas, porros, puré
Calorías: 308.76kcal

Preparación: 25 minutes
Tempo de cocción: 30 minutes
Total Time: 55 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 500 g porro
  • 500 g pataca
  • 1 l caldo de ave
  • 4 cdas aceite de oliva virxe extra
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Trocear os porros e sofrixilos, a lume baixo, en aceita de oliva virxe extra.
  • Logo engadir as patacas troceadas e 1 litro de caldo de polo e xamón. Sazonar.
  • Deixar cocer ata que as patacas estean tenras.
  • Deixar arrefriar, triturar e coar.

Nutrición

Calorías: 308.76kcal | Carbohidratos: 42.73g | Proteínas: 4.4g | Graxa: 14.49g | Graxa saturada: 2.02g | Sodio: 2776.89mg | Potasio: 751.75mg | Fibra: 5g | Azucre: 7.97g | Vitamina A: 2618.75IU | Vitamina C: 39.63mg | Calcio: 89.97mg | Ferro: 3.69mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio