Pementos de Padrón

Pementos de Padrón

Prato: Acompañamento
Cociña: Galega
Keyword: vexetais
Calorías: 20kcal

Preparación: 10 minutes
Tempo de cocción: 10 minutes
Total Time: 20 minutes
Persoas 5 persoas

Ingredientes

  • 500 g pementos de Padrón
  • aceite de oliva para fritir
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Límpanse os pementos e quítaselles o rabo (se son para poñer como tapa pódeselles deixar).
  • Ponse a quentar abundante aceite nuha tixola en el frítense os pementos, remexedo de cando en vez para que se fagan ben por todas partes, ata que empeza a torrarse a pel, momento no que se sacan.
  • Sálganse na fonte onde se han servir.

Nutrición

Calorías: 20kcal | Carbohidratos: 4.64g | Proteínas: 0.86g | Graxa: 0.17g | Graxa saturada: 0.06g | Sodio: 3mg | Potasio: 175mg | Fibra: 1.7g | Azucre: 2.4g | Vitamina A: 370IU | Vitamina C: 80.4mg | Calcio: 10mg | Ferro: 0.34mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio