Percebes

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta o 25/12/2001

Ingredientes

Servings 4 persoas


  • 1 kg percebe
  • 2 follas loureiro
  • auga
  • sal

Nutrición

Calorías: 167kcal | Carbohidratos: 0.2g | Proteínas: 39g | Fat: 1g | Graxa saturada: 0.03g | Graxa poliinsaturada: 0.03g | Graxa monoinsaturada: 0.03g | Colesterol: 35mg | Sodio: 626mg | Potasio: 826mg | Fibra: 0.1g | Vitamina A: 15IU | Vitamina C: 0.2mg | Calcio: 2mg | Ferro: 0.2mg

Instrucións paso a paso

  • Pónse a quentar abundante auga con sal groso e unhas follas de loureiro.
  • Ao ferver, bótanse os percebes e cando volva a romper a ferver, escóanse
  • Se os percebes son moi grandes déixanse cocer 1 minuto antes de os escoar.
Percebes cocidos
Percebes

Ingredientes

Servings 4 persoas


  • 1 kg percebe
  • 2 follas loureiro
  • auga
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Pónse a quentar abundante auga con sal groso e unhas follas de loureiro.
  • Ao ferver, bótanse os percebes e cando volva a romper a ferver, escóanse
  • Se os percebes son moi grandes déixanse cocer 1 minuto antes de os escoar.
Percebes cocidos
Información nutricional
Percebes
Cantidade por ración
Calorías 167 Calorías da graxa 9
% valor diario*
Fat 1g2%
Graxa saturada 0.03g0%
Graxa poliinsaturada 0.03g
Graxa monoinsaturada 0.03g
Colesterol 35mg12%
Sodio 626mg26%
Potasio 826mg24%
Carbohidratos 0.2g0%
Fibra 0.1g0%
Proteínas 39g78%
Vitamina A 15IU0%
Vitamina C 0.2mg0%
Calcio 2mg0%
Ferro 0.2mg1%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.