Percebes

Percebes

Prato: Aperitivo, Primeiro prato
Cociña: Galega
Keyword: marisco, percebes
Calorías: 1.56kcal

Preparación: 1 minute
Total Time: 1 minute
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 1 kg percebe
  • 2 follas loureiro
  • auga
  • sal groso
YouTube video

Instrucións paso a paso

  • Pónse a quentar abundante auga con sal groso e unhas follas de loureiro.
  • Ao ferver, bótanse os percebes e cando volva a romper a ferver, escóanse
  • Se os percebes son moi grandes déixanse cocer 1 minuto antes de os escoar.

Nutrición

Calorías: 1.56kcal | Carbohidratos: 0.4g | Proteínas: 0.04g | Graxa: 0.04g | Graxa saturada: 0.01g | Colesterol: 35mg | Sodio: 7021.55mg | Potasio: 829.09mg | Fibra: 0.16g | Azucre: 0.03g | Vitamina A: 30.95IU | Vitamina C: 0.26mg | Calcio: 28.49mg | Ferro: 0.28mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio