O Polbo ao Sochantre é unha receita que deu a coñecer Manuel María Puga e Parga, coñecido como Picadillo, no seu libro La cocina práctica (1905).
Segundo relata, Picadillo era amigo do sochantre da Colexiata da Coruña. Un sochantre é, para quen non o saiban, o director do coro durante os oficios. Pois ben, parece que este bo cura cociñaba estupendamente e esta era unha das súas receitas. Con ela deleitou ao Sr. Puga durante unha invitación á súa casa e este incluíuna no seu libro.
Baseada na orixinal de Picadillo
O Polbo ao Sochantre é unha receita que deu a coñecer Manuel María Puga e Parga, coñecido como Picadillo, no seu libro La cocina práctica (1905).
Segundo relata, Picadillo era amigo do sochantre da Colexiata da Coruña. Un sochantre é, para quen non o saiban, o director do coro durante os oficios. Pois ben, parece que este bo cura cociñaba estupendamente e esta era unha das súas receitas. Con ela deleitou ao Sr. Puga durante unha invitación á súa casa e este incluíuna no seu libro.
Baseada na orixinal de Picadillo