Polo con chícharos

Polo con chícharos

Prato: Prato principal, Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: chícharos, polo
Calorías: 462.75kcal

Preparación: 15 minutes
Tempo de cocción: 15 minutes
Total Time: 30 minutes
Como facer unha saborosa e fácil receita de polo con chícharos. Usamos chícharos enlatados e faise moi rápido.
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 2 peituga de polo
  • 5 dente allo
  • ½ copa viño branco
  • 50 g aceite de oliva
  • 250 g chícharos enlatados

Instrucións paso a paso

  • Sazonar o polo con sal de allo
  • En aceite de oliva dourar os dentes de allo fileteados.
  • Engadir o polo, douralo e deixalo cocer, cuberto ata que estea case listo.
  • Engadir ½ vaso de viño branco para desglasar a pota.
  • Engadir os chícharos e deixalos quentar.

Nutrición

Calorías: 462.75kcal | Carbohidratos: 22.08g | Proteínas: 22.36g | Graxa: 27.38g | Graxa saturada: 3.95g | Graxa trans: 0.01g | Colesterol: 45.44mg | Sodio: 93.34mg | Potasio: 639.91mg | Fibra: 6.54g | Azucre: 7.73g | Vitamina A: 978.23IU | Vitamina C: 53.19mg | Calcio: 53.94mg | Ferro: 2.54mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio