Raxo

Raxo

Prato: Prato principal
Cociña: Galega
Keyword: allo, raxo
Calorías: 479.4kcal

Preparación: 20 minutes
Tempo de cocción: 25 minutes
Total Time: 45 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 800 g lombo de porco
  • 6 dente allo
  • sal
  • aceite de oliva
  • 2 pataca
  • 1 pemento encarnado

Instrucións paso a paso

  • Cortar o lombo en dados pequenos, marinar co fileteado e o aceite de oliva e deixalo repousar un par de horas.
  • Fritir as patacas e os pementos picados. Reservar.
  • Sazonar o lombo e fritilo a lume forte co aceite do adobo.

Nutrición

Calorías: 479.4kcal | Carbohidratos: 34.52g | Proteínas: 48.9g | Graxa: 15.38g | Graxa saturada: 3.52g | Colesterol: 126mg | Sodio: 1854.76mg | Potasio: 1593.96mg | Fibra: 4.72g | Azucre: 2.71g | Vitamina A: 935.3IU | Vitamina C: 74.81mg | Calcio: 38.09mg | Ferro: 2.73mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio