Bacallau con pementos e tomate

Bacallau con pementos e tomate

Prato: Prato principal, Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: bacallau
Calorías: 461.43kcal

Preparación: 15 minutes
Tempo de cocción: 25 minutes
Total Time: 40 minutes
Persoas 3 persoas

Ingredientes

  • 3 lombos bacallau desalgado
  • 1 cebola
  • 1 pemento verde
  • 1 pemento encarnado
  • 4 tomate
  • aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • En aceite de oliva sofrixir a cebola e os pementos troceados. Sazonar.
  • Logo duns minutos incorporar os tomates sen pel e cortados moi miúdos. Sazonar e deixar facer uns 10 minutos.
  • Sazonar o bacallau e engadilo.
  • Cociñar 3 minutos por cada lado.

Nutrición

Calorías: 461.43kcal | Carbohidratos: 14.04g | Proteínas: 52.84g | Graxa: 21.11g | Graxa saturada: 3.04g | Colesterol: 121.6mg | Sodio: 7959.9mg | Potasio: 1762.39mg | Fibra: 4.1g | Azucre: 8.49g | Vitamina A: 2867.58IU | Vitamina C: 110.53mg | Calcio: 161.2mg | Ferro: 2.95mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio