Robaliza ao forno con patacas

Robaliza ao forno con patacas

Prato: Prato principal, Primeiro prato
Cociña: Galega
Keyword: peixe
Calorías: 799.63kcal

Preparación: 25 minutes
Tempo de cocción: 25 minutes
Total Time: 50 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 2 robaliza de ración
  • 1 pemento encarnado
  • 1 pemento verde
  • 1 porro
  • 1 tomate
  • 2 dente allo
  • 1 cdiña ourego seco
  • 1 copa viño branco
  • 1 vaso caldo de peixe
  • 1 noz manteiga
  • 2 pataca
  • 1 limón
  • 2 cdas aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Nunha bandexa de forno colocamos as patacas cortadas en rodas e sobre elas as verduras picadas cun pouco de ourego.
  • Sazonamos e regamos con aceite antes de meter ao forno a 180º.
  • Logo de 10 minutos colocamos na bandexa as robalizas, sazonadas, e incroporámos o viño branco, o caldo de peixe, o zume de limó e uns dados de manteiga sobre o peixe.
  • Deixar facer de 20 a 25 minutos.

Nutrición

Calorías: 799.63kcal | Carbohidratos: 48.3g | Proteínas: 65.94g | Graxa: 28.22g | Graxa saturada: 7.38g | Graxa trans: 0.23g | Colesterol: 287.05mg | Sodio: 785.56mg | Potasio: 2031.91mg | Fibra: 7.08g | Azucre: 9g | Vitamina A: 3168.86IU | Vitamina C: 124.88mg | Calcio: 143.25mg | Ferro: 6.37mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará

Scroll to Top