Robaliza ao pemento

Robaliza ao pemento

Prato: Prato principal, Primeiro prato
Cociña: Galega
Keyword: peixe
Calorías: 635.88kcal

Preparación: 30 minutes
Tempo de cocción: 20 minutes
Total Time: 50 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 2 robaliza de ración
  • 2 pataca
  • 1 dente allo
  • 1 cda pemento doce
  • 1 cda pan relado
  • pementa
  • sal
  • ½ vaso caldo de peixe
  • 1 cdiña perexil picado
  • ½ limón
  • viño branco
  • aceite de oliva

Instrucións paso a paso

  • Córtanse as patacas en rodas grosas e frítense. Resérvanse.
  • Límpanse as robalizas e se lles fai un corte no lombo, no que se mete unha roda de limón.
  • Salpeméntanse os peixes e alíñanse co allo e o pirixel moi picados.
  • Colócanse as robalizas nunha fonte de forno xunto coas patacas, e cúbrense cunha mezcla de pemento doce e pan relado.
  • Logo réganse co viño branco, o caldo de peixe e un pouco de aceite e enfórnanse a 180º-200º durante 20 minutos, dependendo do tamaño dos peixes.

Nutrición

Calorías: 635.88kcal | Carbohidratos: 38.32g | Proteínas: 65.16g | Graxa: 22.87g | Graxa saturada: 3.86g | Colesterol: 272mg | Sodio: 2845.8mg | Potasio: 1720.39mg | Fibra: 5.84g | Azucre: 3.01g | Vitamina A: 2171.3IU | Vitamina C: 41.27mg | Calcio: 99.74mg | Ferro: 5.48mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará

Scroll to Top