Salmón sinxelo ao forno

Salmón sinxelo ao forno

Prato: Prato principal, Primeiro prato
Cociña: Galega
Keyword: salmón
Calorías: 313.32kcal

Preparación: 10 minutes
Tempo de cocción: 40 minutes
Total Time: 50 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 2 toros salmón
  • ½ cebola
  • 1 pataca
  • 1 grolo viño branco
  • 3 cdas aceite de oliva virxe extra
  • sal
  • pementa

Instrucións paso a paso

  • Prequentar o forno a 180ºC
  • Cortar a pataca en toros finos e a cebola en aneis.
  • Untar con aceite de oliva virxe extra unha fonte de forno.
  • Colocar enriba as patacas e a cebola. Salpementar, regar cun pouquiño de viño branco e un pouquiño máis de aceite.
  • Enfornar durante 30 minutos.
  • Salgar o salmón e poñelo enriba das patacas. Regalo cun pouco de aceite.
  • Enfornar 10 minutos a 180 ºC

Nutrición

Calorías: 313.32kcal | Carbohidratos: 22.79g | Proteínas: 2.78g | Graxa: 21.23g | Graxa saturada: 2.96g | Colesterol: 0.55mg | Sodio: 1173.16mg | Potasio: 533.78mg | Fibra: 3.07g | Azucre: 2.36g | Vitamina A: 8.55IU | Vitamina C: 23.02mg | Calcio: 27.96mg | Ferro: 1.22mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio