Salteado de espaguetes negros con beicon e gulas

Salteado de espaguetes negros con beicon e gulas

Prato: Prato principal
Cociña: Española, Italiana
Keyword: espaguetes, gulas, pasta
Calorías: 504.41kcal

Preparación: 20 minutes
Tempo de cocción: 30 minutes
Total Time: 50 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 160 g espaguetes negros
  • 100 g gula
  • 100 g beicon
  • 50 g allos tenros
  • 2 dente allo
  • 6 cda aceite de oliva

Instrucións paso a paso

  • Cocer os espaguetes en moita auga con sal e un chorriño de aceite. Escoar, refrescar e reservar.
  • Saltear os dentes de allo, fileteados, e os allos tenros, picados, en aceite de oliva.
  • Cando estean case listos engadir o beicon troceado.
  • Incorporar as gulas cando o beicon estea listo e sofrixilas pouco tempo para que non se pasen demasiado, sen deixar de revolver.
  • Por último, engadir os espaguetes e mesturalos ben co resto dos ingredientes para que se integren os sabores.
  • Servir e comer.

Nutrición

Calorías: 504.41kcal | Carbohidratos: 35.98g | Proteínas: 9.53g | Graxa: 34.41g | Graxa saturada: 6.58g | Graxa poliinsaturada: 0.03g | Graxa monoinsaturada: 0.03g | Graxa trans: 0.06g | Colesterol: 16.52mg | Sodio: 796.28mg | Potasio: 140.94mg | Fibra: 2.17g | Azucre: 1.2g | Vitamina A: 9.32IU | Vitamina C: 5.51mg | Calcio: 42.04mg | Ferro: 1.06mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio