Salteado de espaguetes negros con beicon e gulas

Publicada por Marta o 04/07/19

Ingredientes

Servings 2


  • 160 g espaguete
  • 100 g gula
  • 100 g beicon
  • 50 g allo tenro
  • 2 dente de allo
  • 6 cda aceite de oliva

Nutrición

Calorías: 667kcal | Carbohidratos: 76g | Proteínas: 24g | Fat: 30g | Graxa saturada: 8g | Graxa poliinsaturada: 1g | Graxa monoinsaturada: 1g | Trans Fat: 1g | Colesterol: 33mg | Sodio: 1592mg | Potasio: 277mg | Fibra: 4g | Azucre: 3g | Vitamina A: 5IU | Vitamina C: 11.6mg | Calcio: 85mg | Ferro: 1.8mg

Instrucións paso a paso

  • Cocer os espaguetes en abundante auga con sal e un pouco de aceite. Escoar, refrescar e reservar.
  • Sofrixir os dentes de allo, fileteados, e os allos tenros, troceados, en aceite de oliva.
  • Cando estean case listos engadir o beicon.
  • Incorporar as gulas cando o beicon estea listo e sofrixilas pouco tempo para que non se pasen demasiado, sen deixar de revolver.
  • Por último, engadir os espaguetes e mesturalos ben co resto dos ingredientes para que se integren os sabores.
  • Servir e comer.
Salteado de espaguetis negros, beicon y gulas
Salteado de espaguetes negros con beicon e gulas

Ingredientes

Servings 2


  • 160 g espaguete
  • 100 g gula
  • 100 g beicon
  • 50 g allo tenro
  • 2 dente de allo
  • 6 cda aceite de oliva

Instrucións paso a paso

  • Cocer os espaguetes en abundante auga con sal e un pouco de aceite. Escoar, refrescar e reservar.
  • Sofrixir os dentes de allo, fileteados, e os allos tenros, troceados, en aceite de oliva.
  • Cando estean case listos engadir o beicon.
  • Incorporar as gulas cando o beicon estea listo e sofrixilas pouco tempo para que non se pasen demasiado, sen deixar de revolver.
  • Por último, engadir os espaguetes e mesturalos ben co resto dos ingredientes para que se integren os sabores.
  • Servir e comer.
Salteado de espaguetis negros, beicon y gulas
Información nutricional
Salteado de espaguetes negros con beicon e gulas
Cantidade por ración
Calorías 667 Calorías da graxa 270
% valor diario*
Fat 30g46%
Graxa saturada 8g40%
Trans Fat 1g
Graxa poliinsaturada 1g
Graxa monoinsaturada 1g
Colesterol 33mg11%
Sodio 1592mg66%
Potasio 277mg8%
Carbohidratos 76g25%
Fibra 4g16%
Azucre 3g3%
Proteínas 24g48%
Vitamina A 5IU0%
Vitamina C 11.6mg14%
Calcio 85mg9%
Ferro 1.8mg10%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.