Verduras en papillote ao vapor

Verduras en papillote ao vapor

Prato: Acompañamento, Primeiro prato
Cociña: Mediterránea
Keyword: vexetais
Calorías: 213.68kcal

Preparación: 15 minutes
Tempo de cocción: 30 minutes
Total Time: 45 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 200 g champiñón
  • 1 tomate grande
  • 1 porro mediano
  • 1 pemento verde pequeno
  • 1 cenoria grande
  • 2 cda aceite de oliva
  • 1 dente allo
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Nunha vaporeira, poñer a ferver un litro de auga. Mentres, preparar as verduras.
  • Estender o tomate en toros nunha folla de papel de aluminio, formando unha cama.
  • Estender o dente de allo picado e un chisco de sal sobre o tomate.
  • A continuación, colocar o resto das verduras picadas bastante pequenas.
  • Salgar e regar co aceite.
  • Pechar ben o aluminio formando un paquete e poñelo na reixa da vaporeira, deixando que coza uns 30 minutos.
  • Pódese servir no mesmo papel de aluminio.

Nutrición

Calorías: 213.68kcal | Carbohidratos: 18.75g | Proteínas: 5.31g | Graxa: 14.81g | Graxa saturada: 2.06g | Sodio: 1207.67mg | Potasio: 800.12mg | Fibra: 4.56g | Azucre: 8.72g | Vitamina A: 7651.04IU | Vitamina C: 52.25mg | Calcio: 57.51mg | Ferro: 2.03mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio