Bonito con cebola ao viño

Bonito con cebola ao viño

Prato: Prato principal
Cociña: Española
Keyword: bonito
Calorías: 452.8kcal

Preparación: 10 minutes
Tempo de cocción: 20 minutes
Total Time: 30 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 800 g bonito
  • 2 cebola
  • 1 copa viño branco
  • 1 folla loureiro
  • aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Dourar a cebola, cortada á xuliana, en aceite de oliva. Salgar
  • Unha vez dourada a cebola, salgar o bonito, engadilo á tixola e selalo.
  • Engadir o viño branco e unha folla de loureiro.
  • Cociñar de 15 a 20 minutos, dependendo do tamaño dos anacos de bonito, dándolles a volta á metade da coción.
  • Retirar do lume e deixar repousar de 2 a 3 minutos.

Nutrición

Calorías: 452.8kcal | Carbohidratos: 6.88g | Proteínas: 47.33g | Graxa: 20.38g | Graxa saturada: 3.99g | Colesterol: 76mg | Sodio: 664.84mg | Potasio: 628.45mg | Fibra: 1g | Azucre: 2.91g | Vitamina A: 4382.56IU | Vitamina C: 4.19mg | Calcio: 36.6mg | Ferro: 2.49mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio