Castañeta ao allo empanada

Castañeta ao allo empanada

Prato: Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: peixe
Calorías: 533.54kcal

Preparación: 10 minutes
Tempo de cocción: 11 minutes
Tempo de repouso: 5 hours
Total Time: 5 hours 21 minutes
Persoas 3 persoas

Ingredientes

  • 750 g castañeta cortada en anacos
  • allo en po
  • sal
  • pan relado
  • aceite de oliva
YouTube video

Instrucións paso a paso

  • Adobar os anacos de castañeta con allo en po e deixalos na neveira durante varias horas ou durante a noite.
  • Quentar abundante aceite de oliva nunha tixola.
  • Salgar o peixe e empanalo.
  • Fritir ata que estea dourado.

Nutrición

Calorías: 533.54kcal | Carbohidratos: 32.35g | Proteínas: 47.75g | Graxa: 23.84g | Graxa saturada: 3.02g | Sodio: 1040.65mg | Potasio: 102.72mg | Fibra: 1.86g | Azucre: 2.3g | Vitamina C: 0.03mg | Calcio: 568.65mg | Ferro: 4.25mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio