Chulas – Fritos de tenreira

Chulas – Fritos de tenreira

Prato: Aperitivo, Primeiro prato, Tentempé
Cociña: Española
Keyword: chulas, chulas, tenreira
Calorías: 287.4kcal

Preparación: 30 minutes
Tempo de cocción: 45 minutes
Total Time: 1 hour 15 minutes
Esta receita é un xeito diferente, orixinal e moi saboroso de comer tenreira. Podes usar outros recheos como chourizo, bacallau e todo o que se che ocorra.
Persoas 5 persoas

Ingredientes

  • 350 g fariña
  • 5 g fermento
  • 3 ovo
  • 300 g carne de tenreira
  • sal
  • 300 cc auga
  • sal de allo
  • aceite de oliva para fritir

Instrucións paso a paso

  • Nun bol mesturar a fariña e o fermento e remexer.
  • Engadir o sal e a auga e bater co batedor.
  • Engadir os 3 ovos e bater ata obter unha pasta semilíquida uniforme. Deixar repousar durante 15 a 30 minutos.
  • Mentres repousa, picar a carne moi pequena e sazonar con sal de allo.
  • Engadir a carne á pasta e remexer para mesturar ben.
  • Fritir culleradas de pasta en aceite de oliva, ata terminala.

Nutrición

Calorías: 287.4kcal | Carbohidratos: 53.58g | Proteínas: 10.1g | Graxa: 2.85g | Graxa saturada: 0.82g | Graxa trans: 0.01g | Colesterol: 84.82mg | Sodio: 743.54mg | Potasio: 106.36mg | Fibra: 1.89g | Azucre: 0.27g | Vitamina A: 123.12IU | Calcio: 449.13mg | Ferro: 3.65mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio