Coello guisado con viño

Coello guisado con viño

Prato: Prato principal
Cociña: Española
Keyword: coello, viño
Calorías: 725.01kcal

Preparación: 10 minutes
Tempo de cocción: 50 minutes
Total Time: 1 hour
Persoas 3 persoas

Ingredientes

  • 1500 g coello troceado
  • 1 cebola
  • ½ l viño branco
  • sal de allo ao gusto
  • tomiño ao gusto
YouTube video

Instrucións paso a paso

  • Sofrixir a cebola cortada á xuliana
  • Endadir o coello, sazonado con sal de allo, e douralo
  • Engadir o viño, que cubra o coello ata a metade ou un pouco máis, e o tomiño
  • Guisar ata que o coello estea tenro (45-50 minutos), dándolle volta á metade da coción.

Nutrición

Calorías: 725.01kcal | Carbohidratos: 8.61g | Proteínas: 109.59g | Graxa: 11.74g | Graxa saturada: 3.5g | Colesterol: 405mg | Sodio: 2586.01mg | Potasio: 2073.2mg | Fibra: 1.12g | Azucre: 3.18g | Vitamina A: 51.4IU | Vitamina C: 3.38mg | Calcio: 110.07mg | Ferro: 18.19mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará

Scroll to Top