Costela de porco ao forno con mel

Costela de porco ao forno con mel

Prato: Prato principal
Cociña: Española
Keyword: costela de porco
Calorías: 515.62kcal

Preparación: 20 minutes
Tempo de cocción: 2 hours 20 minutes
Total Time: 2 hours 40 minutes
Como preparar unha costela de porco ao forno marinada nunha salsa a base de mel
Persoas 6 persoas

Ingredientes

  • 1500 g costela de porco
  • 2 cda mel
  • 2 cda vinagre balsámico
  • 1 cdiña salsa de Worcestershire
  • tomiño
  • ourego
  • sal
  • ½ vaso viño branco

Instrucións paso a paso

  • Prequentar o forno a 160ºC
  • Preparar un adobo co mel, o vinagre balsámico, a salsa Worcestershire, o tomiño, o ourego e unha culleradiña de sal. Remexer ben.
  • Salgar un pouco a costela e pintala co adobo por ambos os dous lados.
  • Colocar a costela coa parte da carne cara arriba.
  • Enfornar durante 60 minutos.
  • Dar volta á costela e regala con medio vaso de viño branco.
  • Enfornar durante 60 minutos máis.
  • Darlle de novo a volta (a parte da carne hacia arriba) e enfornar durante 20 minutos.

Nutrición

Calorías: 515.62kcal | Carbohidratos: 7.88g | Proteínas: 27.26g | Graxa: 41.04g | Graxa saturada: 13.21g | Graxa trans: 0.39g | Colesterol: 140mg | Sodio: 1316.38mg | Potasio: 457.34mg | Fibra: 0.61g | Azucre: 6.69g | Vitamina A: 40.3IU | Vitamina C: 0.52mg | Calcio: 55.82mg | Ferro: 2.85mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio