Polo guisado con pementos

Polo guisado con pementos

Prato: Prato principal
Cociña: Española
Keyword: polo
Calorías: 299.67kcal

Preparación: 20 minutes
Tempo de cocción: 45 minutes
Total Time: 1 hour 5 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 1 polo troceado
  • 1 pemento encarnado troceado
  • 1 pemento verde troceado
  • 1 cebola mediana, picada
  • 3 dente allo picado
  • 500 g tomate triturado
  • aceite de oliva
  • 1 copa viño branco
  • 1 cda sal de allo
  • sal
  • 1 cdiña azucre
  • 1 cdiña pemento doce
  • pementa

Instrucións paso a paso

  • Adobar o polo con sal de allo e douralo nunha tarteira con aceite. Reservar.
  • Sofrixir a cebola e o allo picado no mesmo aceite.
  • Incorporar os pementos troceados.
  • Cando os pementos estean brandos, engadir o tomate triturado (cun chisco de azucre e sal)
  • Logo engadir o viño branco e unha culleradiña de pemento doce. Deixar cocer uns 5 minutos.
  • Incorporar o polo, engadir a pementa e deixar cocer todo ata que o polo estea tenro.

Nutrición

Calorías: 299.67kcal | Carbohidratos: 13.98g | Proteínas: 8.33g | Graxa: 19.49g | Graxa saturada: 3.45g | Graxa trans: 0.03g | Colesterol: 24.84mg | Sodio: 3524.64mg | Potasio: 577.65mg | Fibra: 3.41g | Azucre: 8.04g | Vitamina A: 2378.79IU | Vitamina C: 81.84mg | Calcio: 39.86mg | Ferro: 1.35mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio