Empanada rápida de pito e porros

Publicada por Marta, 9 Decembro, 2018

Empanada rápida de pito e porros

Unha empanada rápida e, para o meu gusto, deliciosa.

Rápida porque non hai que facer a masa xa que a que imos utilizar é comprada.

E deliciosa porque a mestura de porros e pito está espectacular. Non leva nada máis, non lle fai falta.

Resulta unha empanada moi fina, fácil de facer e moi saborosa..

Ingredientes

6 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Empanada rápida de pito e porros
Cantidade por ración
Calorías 565 Calorías da graxa 279
% valor diario*
Graxa total 31g 48%
Graxas saturadas 9g 45%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 7g
Colesterol 69mg 23%
Sodio 72mg 3%
Potasio 316mg 9%
Carbohidratos totais 45g 15%
Fibra dietética 3g 12%
Azucres 2g
Proteínas 26g 52%
Vitamina A 17%
Vitamina C 10%
Calcio 3%
Ferro 7%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

6 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Empanada rápida de pito e porros
Cantidade por ración
Calorías 565 Calorías da graxa 279
% valor diario*
Graxa total 31g 48%
Graxas saturadas 9g 45%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 7g
Colesterol 69mg 23%
Sodio 72mg 3%
Potasio 316mg 9%
Carbohidratos totais 45g 15%
Fibra dietética 3g 12%
Azucres 2g
Proteínas 26g 52%
Vitamina A 17%
Vitamina C 10%
Calcio 3%
Ferro 7%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Adobar os filetes con sal de allo e fritilos lixeiramente en aceite de oliva. Reservar.
  2. Noutra tixola, sofrixir os porros, cortados en anacos, en aceite de oliva, ata que estean brandos. Reservar.
  3. Mentres se arrefría o recheo, nunha fonte de forno, estender unha lámina de masa deixando o papel por baixo
  4. Estender os porros sobre a masa unha vez escoados do aceite.
  5. Poñer o pito sobre os porros (os filetes enteiros ou cortados ao gusto)
  6. Tapar coa outra lámina de masa e selar os bordos.
  7. Facer un pequeno buraco no medio a modo de cheminea.
  8. Pintar con ovo batido.
  9. Enfornar no forno prequentado a 200º C, calor superior e inferior, a media altura, durante 20-30 minutos ou ata que estea dourada.
  10. Deixar arrefriar antes de comela.

 

Empanada rápida de pollo y puerros

 

Deixa un comentario

Este sitio emprega Akismet para reducir o spam. Aprende como se procesan os datos dos teus comentarios.

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de privacidad y cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de privacidade e cookies.

Lareiras.gal uses its own and third-party cookies for statistical purposes. If you continue browsing, we understand that you accept its use according to our Privacy and Cookies Policy.

ACEPTAR
Aviso de cookies