Espaguetes con raxo

Espaguetes con raxo

Prato: Prato principal
Cociña: Española
Keyword: pasta, raxo
Calorías: 511.12kcal

Preparación: 20 minutes
Tempo de cocción: 20 minutes
Total Time: 40 minutes
Persoas 3 persoas

Ingredientes

  • 300 g raxo
  • 4 dente allo
  • ½ chile
  • 250 g espaguetes
  • auga
  • aceite de oliva
  • sal
  • queixo relado

Instrucións paso a paso

  • Cocer os espaguetes en abundante auga fervendo con sal e un chorro de aceite.
  • Cando estea ao dente, escoar e reservar.
  • Córtase o lombo en dados non moi grandes, adóbase co allo en po e sálgase.
  • Filetéanse os allos.
  • Quentar o aceite nunha tixola e dourar o allo e o chile.
  • Incorporar o lombo e fritir.
  • Cando o raxo estea feito, incorporar os espaguetes para que queden impregnados do sabor do aceite.
  • Sérvese quente e empoado con queixo relado.

Nutrición

Calorías: 511.12kcal | Carbohidratos: 64.01g | Proteínas: 37.37g | Graxa: 10.54g | Graxa saturada: 3.53g | Colesterol: 71.8mg | Sodio: 1758.02mg | Potasio: 590.28mg | Fibra: 2.77g | Azucre: 2.39g | Vitamina A: 108.93IU | Vitamina C: 1.27mg | Calcio: 141.66mg | Ferro: 1.81mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio