Pescada á galega

Pescada á galega

Prato: Prato principal, Primeiro prato
Cociña: Galega
Keyword: peixe, pescada
Calorías: 460.04kcal

Preparación: 15 minutes
Tempo de cocción: 30 minutes
Total Time: 45 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 4 toros pescada
  • 4 pataca
  • 1 cebola pequena
  • sal
  • 2 dente allo
  • 1 cdiña pemento doce
  • aceite de oliva
  • 100 g chícharos cocidos

Instrucións paso a paso

  • Cocer as patacas cortadas en rodas en auga con sal e a cebola.
  • Cando estean casi feitas (que falten 5 minutos aproximadamente) engádese a pescada.
  • Escóase todo cando estean listas as patacas, reservando un pouco de caldo.
  • Nunha tixola con aceite, fritir os allos fileteados ata que estean dourados.
  • Engadir entón o pemento doce, unha cullerada do caldo de cocer a pescada e uns chícharos cocidos.
  • Cubrir a pescada e as patacas con esta salsa

Nutrición

Calorías: 460.04kcal | Carbohidratos: 72.11g | Proteínas: 27.53g | Graxa: 8g | Graxa saturada: 1.18g | Sodio: 2426.47mg | Potasio: 2053.86mg | Fibra: 11.87g | Azucre: 7.34g | Vitamina A: 2113.98IU | Vitamina C: 89.91mg | Calcio: 113.68mg | Ferro: 5.28mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará

Scroll to Top