Gulas con espaguetes

Gulas con espaguetes

Prato: Prato principal, Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: espaguetes, gulas
Calorías: 462.76kcal

Preparación: 5 minutes
Tempo de cocción: 15 minutes
Total Time: 20 minutes
Unha receita moi saborosa que, en realidade, difire moi pouco dos "Spaghetti aglio e olio", xa que só incorporamos as gulas. O resto é o mesmo.
Persoas 1 persoas

Ingredientes

  • 100 g gula
  • 80 g espaguetes
  • 4 dente allo
  • chile en aneis, ao gusto
  • aceite de oliva

Instrucións paso a paso

  • Cociñar os espaguetes en abundante auga con sal e un chorriño de aceite. Cando estean "al dente", escoar e reservar.
  • Mentres tanto, pelar o allo e cortalo en láminas.
  • Quentar o aceite e dourar os allos e os aneis de chile.
  • Cando o allo estea dourado, engadir as gulas e remover durante aproximadamente medio minuto.
  • Engadir os espaguetes e mesturar todo durante un ou dous minutos para que os sabores estean ben integrados.
  • Servir quente.

Nutrición

Calorías: 462.76kcal | Carbohidratos: 61.06g | Proteínas: 10.68g | Graxa: 12.23g | Graxa saturada: 1.22g | Graxa poliinsaturada: 0.1g | Graxa monoinsaturada: 0.1g | Graxa trans: 0.1g | Colesterol: 0.1mg | Sodio: 2505.48mg | Potasio: 194.54mg | Fibra: 4.64g | Azucre: 2.18g | Vitamina A: 0.46IU | Vitamina C: 1.35mg | Calcio: 24.14mg | Ferro: 1.21mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio