Luras guisadas

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Luras guisadas

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Luras guisadas
Cantidade por ración
Calorías 299 Calorías da graxa 90
% valor diario*
Graxa total 10g 15%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 5g
Colesterol 466mg 155%
Sodio 678mg 28%
Potasio 873mg 25%
Carbohidratos totais 16g 5%
Fibra dietética 2g 8%
Azucres 5g
Proteínas 33g 66%
Vitamina A 21%
Vitamina C 78%
Calcio 8%
Ferro 12%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Luras guisadas
Cantidade por ración
Calorías 299 Calorías da graxa 90
% valor diario*
Graxa total 10g 15%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 5g
Colesterol 466mg 155%
Sodio 678mg 28%
Potasio 873mg 25%
Carbohidratos totais 16g 5%
Fibra dietética 2g 8%
Azucres 5g
Proteínas 33g 66%
Vitamina A 21%
Vitamina C 78%
Calcio 8%
Ferro 12%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Cubrir con aceite o fondo dunha pota e refogar o allo picado moi fino e a cebola cortada á xuliana.
  2. Antes de que empecen a coller cor, engadir o pemento cortado en anacos non moi grandes e refogar todo uns minutos.
  3. Incorporar os tomates pelados e cortados en cadrados moi pequenos e, cando empecen a desfacerse, engadir as luras limpas e cortadas en anacos, refogándoas un pouco.
  4. Botar o viño branco, o xusto para case cubrilo e deixar cocer ata que as luras estean tenras.
  5. Acompañar con patacas fritas ou arroz branco.

 

Calamares guisados

 

Deixa un comentario

Este sitio emprega Akismet para reducir o spam. Aprende como se procesan os datos dos teus comentarios.

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de privacidad y cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de privacidade e cookies.

Lareiras.gal uses its own and third-party cookies for statistical purposes. If you continue browsing, we understand that you accept its use according to our Privacy and Cookies Policy.

ACEPTAR
Aviso de cookies