Pisto

Pisto

Prato: Acompañamento, Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: vexetais
Calorías: 72.93kcal

Preparación: 20 minutes
Tempo de cocción: 30 minutes
Total Time: 50 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 1 pemento encarnado
  • 1 pemento verde
  • 2 dente allo
  • ½ cebola
  • ½ cabaciña
  • 2 tomate
  • 1 folla loureiro
  • 1 cda pemento doce
  • sal
  • aceite de oliva

Instrucións paso a paso

  • Para preparar o pisto, córtanse as verduras e dados e refóganse nun fondo de aceite, primeiro as máis duras (cebolas, pementos e allos) e logo a cabaciña.
  • Cando estean listas engádese a folla de loureiro, os tomates pelados e cortados tamén en dados e a cullerada de pemento doce.
  • Tápase o pucheiro e déixase cocer durante 20 minutos.
  • Normalemente sérvese acompañado de ovos fritidos.

Nutrición

Calorías: 72.93kcal | Carbohidratos: 15.47g | Proteínas: 3.15g | Graxa: 1.05g | Graxa saturada: 0.19g | Sodio: 15.2mg | Potasio: 645.95mg | Fibra: 5.06g | Azucre: 7.98g | Vitamina A: 4134.6IU | Vitamina C: 102.36mg | Calcio: 47.25mg | Ferro: 1.79mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio