Puré de cenorias

Puré de cenorias

Prato: Primeiro prato, Primeiro prato
Cociña: Española, Española
Keyword: vexetais, vexetais
Calorías: 216.29kcal

Preparación: 30 minutes
Tempo de cocción: 20 minutes
Total Time: 50 minutes
Unha receita moi sinxela pero moi saborosa: puré ou crema de cenoria. Se non che gustan as cenorias, encantaranche deste xeito.
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 500 g cenoria
  • 500 g pataca
  • ½ cebola
  • 1 cdiña pemento doce
  • 2 cda aceite de oliva
  • sal
  • auga

Instrucións paso a paso

  • Refogar a cebola picada en aceite de aoliva.
  • Incorporar as patacas cortadas en dados e as cenorias en rodas.
  • Cubrir con auga e sazonar.
  • Cocer ata que estean tenras.
  • Retirar do lume e deixar temperar.
  • Engadir unha culleradiña de pemento doce.
  • Mesturar e coar.

Nutrición

Calorías: 216.29kcal | Carbohidratos: 35.37g | Proteínas: 3.91g | Graxa: 7.49g | Graxa saturada: 1.06g | Sodio: 966.83mg | Potasio: 957.98mg | Fibra: 6.66g | Azucre: 7.54g | Vitamina A: 21131.55IU | Vitamina C: 33.02mg | Calcio: 61.17mg | Ferro: 1.53mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio