A
- Albóndegas de grelos ao allo
- Albóndegas en salsa
- Ameixas ao Ribeiro
- Ameixas á mariñeira
- Ameixas á mariñeira – 2
- Anchoas en picaracha
- Androlla
- Arroz con algas
- Arroz con berberechos e polo
- Arroz con cigaliñas
- Arroz con lagostinos
- Arroz con leite
- Arroz con peixe sapo e gambas
- Arroz con polo
- Arroz con polo e verduras
- Arroz con verduras ao curry
- Arroz negro
- Ás de polo ao forno
- Ás de polo asadas ás herbas
B
C
- Cabaciñas recheas de atún
- Cabrito ou año ao forno
- Cachelos
- Caldo de grelos de Siseta
- Caldo galego de grelos
- Camaróns
- Caracois guisados
- Castañas asadas
- Castañas cocidas
- Castañas con chourizo
- Castañeta ao allo empanada
- Cazoliñas de champiñóns
- Centola
- Champiñóns recheos de allos tenros
- Champiñóns recheos de Espaguete de Mar
- Chícharos con xamón
- Choco con fideos
- Chulas
- Chulas de pan
- Chulas de vento
- Chulas – Fritos de tenreira
- Churrasco de porco
- Cigalas á prancha
- Cigalas cocidas
- Cocido con castañas
- Cocido galego
- Codillo de porco con grelos
- Coello ao forno
- Coello ao Ribeiro tinto
- Coello guisado con viño
- Coello (sinxelo) ao forno
- Costela de porco adobada ao forno
- Costela de porco ao forno con mel
- Costeletas de año
- Costeleta de tenreira
- Crema de acelgas
- Crema de allos porros
- Crema de grelos
- Crema de remolacha
- Croquetas de castañas
E
- Empanada de atún (masa con leite)
- Empanada de bacallau
- Empanada de bacallau con pasas
- Empanada de berberechos (masa de fariña milla e centea)
- Empanada de bonito
- Empanada de bonito express
- Empanada de grelos e xamón
- Empanada de polbo
- Empanada de polo
- Empanada de raxo
- Empanada de zorza
- Empanada rápida de pito e porros
- Enfariñada ou Faragullos
- Ensalada de queixo de Arzúa con anchoas
- Ensalada de remolacha
- Ensalada de xamón do país
- Ensalada rusa
- Escabeche de cogomelos
- Espaguetes aglio e olio (allo e aceite)
- Espaguetes con raxo
- Espaguetes con verduras
- Espetos de peixe sapo
- Espetos de porco
F
L
M
O
P
- Pancho ao forno
- Pan de xamón
- Pan en cocotte
- Paspallás en adobo asados
- Pasta con gambas en salsa negra
- Pasta estilo vieira
- Pastel de verduras
- Pa de año ao forno con patacas Hasselback
- Peixe sapo alagostado
- Pementos de Padrón
- Percebes
- Pescada ao cava
- Pescada ao forno con xamón
- Pescada á galega
- Pescada á romana
- Pescada con berberechos
- Pescada en papillote
- Pisto
- Polbo ao Sochantre
- Polbo á feira
- Polbo en tinta con arroz
- Polo ao allo
- Polo ao vapor con verduras
- Polo asado ao coñac con froitas secas
- Polo asado ao Ribeiro
- Polo con chícharos
- Polo guisado con pementos
- Porros gratinados
- Pucheiro de bonito
- Pucheiro de salmón
- Puré de castañas
- Puré de cenorias
- Puré de porros
R
- Rapantes fritidos
- Raxo
- Raxo asado en tarteira
- Revolto de algas, allos tenros e caviar de ourizos
- Revolto de chícharos e xamón
- Riles ao xerez
- Robaliza ao allo
- Robaliza ao forno con patacas
- Robaliza ao pemento
- Rodaballo en salsa verde
- Roliños de polo con claudias
- Roscón de Reis
- Roupa vella #2
- Roupa vella #1
- Roxós